Tidligere
Næste
LUNDEN FOR BØRN

Der er altid plads til børn i Lunden, dog anbefaler vi at medbringe børn de dage, hvor løbene ikke starter for sent.

Derfor har vi børneaktiviteter fast på tidlige løbsdage i weekender, men lukket i børneaktiviteterne de dage, hvor løbene starter senere på dagen. Aktiviteterne er GRATIS når entréen er betalt, og børn (under 18 år) går altid gratis ind.

Se her ved siden af hvad du kan prøve, og find alle datoerne med aktiviteter for børn i kalenderen. For flere detaljer om vores børneevents, se vores eventkalender eller følg os på Facebook.

Vil du selv gå til trav, kan du kigge ind på www.travskolen.dk og læse mere. For børn over 7 år.

DET SKER PÅ BØRNEDAGE
  • Ponytrækning i roadcar foran Gamle Tribune efter 3. løb og ca. halvanden time frem
  • Åbent i vores Krea-værksted hvor børnene kan tage en pause og udfolde sig kreativt. Der er et udvalg af tegne- og klippesager til klippe-klistre, kollager mv, og du må altid tage det du har lavet med hjem
  • Åbent i Travspillet for børn. Vi spiller hver gang der er børn nok, og du må gerne hjælpe til. Er der mange børn, går det på tur at få lov at slå med terningerne. Er der mange voksne (min.6) inviterer vi far og mor til at være heste, som børnene kan få lov at sende rundt om banen med terningerne. Efter hver runde er der et stykek slik til de børn, der husker at aflevere deres spillebevis (udleveres før og efter hver omgang)
  • Vi har puslepude på toiletterne i begge ender af vores Tribunehal
  • Der er altid adgang til den gode legeplads foran Café P – også når Lunden er lukket
  • Somme tider har vi ekstra aktiviteter for børn, for eksempel Ansigtsmaling, Græskarværksted, besøg af vores Maskot, Juleklip, Påskeæggejagt, Fastelavn & Halloween. Se eventkalenderen for hvad der sker de enkelte dag