Bliv anpartsejer

Aldrig har det været nemmere at blive hesteejer!

Lunden har i 2019 æren af at præsentere hesten Dream Girl i træning hos Stald Nicolaj Andersen.

Dream Girl er D-årgang. Håbet er at skabe en Derby stjerne!

En spændende proces vi sammen med vores anpartshavere levende følger med i når hestene løber på hjemmebane, såvel som når der er nyt fra stalden i hverdagene. Nogle vælger også at følge hestene når de løber på udebane. Andre holder sig til opdateringer på her på hjemmesiden og via Facebook. Der findes alle slags anpartshavere, det er en del af charmen at man kan være med i et omfang helt som man selv ønsker det!

Dream Girl er delt op i 350 anparter à 1000kr. Beløbet er et engangsbeløb på 1000kr for et kalenderår. Beløbet dækker både hestens indkøbspris, men også alle udgifter til træner, pleje, dyrlæge, starter mv. i perioden. Der kommer ingen yderligere udgifter når først anparten er betalt.

Når hestene løber præmier ind, udloddes pengene kort efter løbene live på Facebook i portioner af 1.000,- kroner ved lodtrækning iblandt anpartshaverne.

Ved projektets udløb på årets sidste løbsdag sættes hesten på auktion, og salgsprisen trækkes der lod i blandt anpartshaverne i portioner à 1.000 kr eller nye anparter i næste års projekt.

Alle kan byde med på hesten, hvis man efter et år som anpartshaver drømmer om at eje Dream Girl.

Ved at være med i projektet får du masser af spænding, en tilknytning til Lunden, og særtilbud bl.a om at besøge Dream Girl i stalden i løbet ad året. Du kommer også med i Vindercirklen, hvis hesten vinder. Her kan du mærke suset fra sejren – og efterfølgende spændingen ved lodtrækningen om de pengepræmier, hesten har vundet.

Du får løbende specialtilbud kun til anpartshavere.

Føler du dig inspireret kan du købe din anpart lige hér, og der er ikke loft på hvor mange, man må købe. Anparten er også en rigtig god gaveidé!

Følg hestene via Facebook hér

Luk menu
×
×

Kurv