Aldrig har det været nemmere at blive hesteejer!

Anpartshesten 

Lunden har i år 2 anpartsheste i en samlet pakke: Copain d’Amerique og Cutty Sark.

Begge heste er  C-årgange. Håbet er at lave en Derby stjerne.

En spændende proces vores anpartshavere levende følger med i ved besøg når hestene løber på hjemmebane. Nogle vælger også at følge hestene når de løber på udebane. Andre holder sig til opdateringer på hestenes hjemmesider og Facebook. Der findes alle slags anpartshavere, det er en del af charmen at man kan være med i et omfang helt som man selv ønsker det!

Hestene er i 2018 opdelt i 950 anparter, der koster et engangsbeløb på 1000kr for et år. Beløbet dækker både hestens indkøbspris, men også alle udgifter i den periode. Der kommer ingen yderligere udgifter når først anparten er betalt.

Når hestene løber præmier ind, udloddes pengene kort efter løbene live på Facebook i portioner af 1.000,- kroner ved lodtrækning iblandt anpartshaverne.

Ved projektets udløb på årets sidste løbsdag trækkes der lod i blandt anpartshaverne om selve hestene. I år bliver det igen til vores store Nytårsfest og løbsdag, der falder den 30. december.

Du bestemmer selv om du ønsker at beholde hesten eller ønsker at sælge til den værdi, hesten repræsenterer, hvis du bliver udtrukket som vinder, og Lunden hjælper dig gerne med dit valg.

Ved at være med i projektet får du altså – udover muligheden for at deltage i løb – også masser af spænding, når der bliver trukket lod om hesten på årets sidste løbsdag.

Du kommer med i Vindercirklen, hvis hesten vinder. Her kan du mærke suset fra sejren – og spændingen ved lodtrækningen om de pengepræmier, hesten har vundet.

Du får løbende specialtilbud til anpartshavere.

Til sidst, men ikke mindst, er du  med i lodtrækningen om hestene, som henover året er blevet mindre – eller måske meget meget mere værd.

Føler du dig inspireret kan du købe din anpart lige hér, og der er ikke loft på hvor mange, man må købe. Anparten er også en rigtig god gaveidé!

Følg hestene på deres hjemmesider:

http://copaindamerique.dk/ 

http://cuttysark.dk/

samt via Facebook:

https://www.facebook.com/groups/teamlundenanpart/?ref=br_rs

T. 88 81 12 01
M: info@eventilunden.dk