Aldrig har det været nemmere at blive hesteejer!

 

Anpartshesten 

 

Hver anpartshest er opdelt i 200-1000 anparter, der koster et engangsbeløb på 1000,- for et år. Beløbet dækker både hestens købspris men også alle udgifter i den periode, projektet løber, hvilket typisk er et kalenderår. De præmier som hesten indløber i løb i projektperioden udloddes kort efter løbene i portioner af 1.000,- kroner. Ved projektets udløb på årets sidste løbsdag trækkes der lod i blandt anpartshaverne om hesten. Så bestemmer du selv om du vil beholde hesten eller ønsker at sælge til den værdi, hesten repræsenterer. Ved at være med i projektet får du altså – udover muligheden for at deltage i løb – også masser af spænding, når der bliver trukket lod om hesten på årets sidste løbsdag.

Du kommer med i vindercirklen, hvis hesten vinder. Her kan du mærke suset fra sejren – og spændingen ved lodtrækningen om de pengepræmier, hesten har vundet.  Til sidst, men ikke mindst, er du med i lodtrækningen om hesten, som henover året er blevet mindre – eller måske meget meget mere værd.

Firmahesten


Vil du gøre noget ekstraordinært for dit firma, dine medarbejdere eller dine samarbejdspartner, så er investeringen i en firmahest en oplagt vej at gå.  Her kan i sammen opleve fællesskabet og spændingen, når jeres hest kommer først i de mange løb henover året. Udover spænding, glæderne og oplevelserne har I desuden mulighed for at vinde jeres investering tilbage – plus et eventuelt overskud. Firmahesten kan med fordel kombineres med både samarbejdsaftaler og løbsponsorater, som f.eks kan give fribilletter til alle jeres medarbejder på løbsdage, fri adgang til VIP område samt firmatravevents m.m.

T. 88 81 12 01
M: info@eventilunden.dk