Kan du lave årets derbykage?

Har du en konditor gemt i maven og har du lyst til at vise dit talent frem ved dette års derby? Kom med til kagekonkurrence og vind titlen “Årets Derby-kage” til din kagekreation.

Bag kagen hjemmefra og præsenter den til Årets Derby på Lunden.

“Den Store Bagedyst jule-edition”-vinder er dommer og afgør hvilken kage der får tildelt den søde titel. Konkurrencen løber af stablen søndag den 25. august klokken 12.30 og alle er velkomne. Tilmeldingen skal foregår ved at hente en deltagerbillet på TicketMaster. Deltagelse er gratis. 

 

Bliver du den heldige vinder af “Årets Derby-kage”, kan du glæde dig til at komme hjem med FLOT kurv med de nylancerede ’By Ditte Julie’-produkter.  

Så find din indre kagemand eller kagekone frem og vis os dit bedste bud på en ægte Derby-kage.

Årets Derby Kage – sådan foregår dysten

Deltagerne skal medbringe deres bud på årets derbykage og skal indleveres senest kl. 12:30. De 5 favoritter udvælges baseret på æstetik og går videre til finalen, hvor Ditte Julie vil smage på dem og afgør årets derbykage. Der er ingen krav til at deltage eller hvad kagen skal indeholde, men temaet er “folkefest i Lunden” og det må kagen naturligvis gerne afspejle. Hver “bager” får 2 billetter, så de kan tage en ven under armen 🙂