FAQ

 • Vi billetterer så vidt muligt, men der kan ske undtagelser. Det er dog stadig obligatorisk at være i besiddelse af en gyldig billet på forespørgsel, ligesom når man kører med bus eller tog.

 

 • Du kan se en liste over gyldige kort i Lunden hér. Har du en anden form for kort du mener giver adgang, er du velkommen til at kontakte os forud, men kan ikke garanteres adgang ved at henvende dig i indgangen uden forudgående aftale.
 • Vores spisetilbud skifter løbende og visse er bestemt af typen af event, men generelt kan de inddeles i to typer: Restaurant med siddepladser der skal bookes hjemmefra, og street food typer indenfor pølsevogn, sandwich m.m. Du kan læse mere om mad i Lunden hér og finde vores mad til forudbestilling i shoppen hér.
 • De store menuer i vores restauranter skal forudbestilles fordi vi har begrænset antal pladser til rådighed og for at undgå madspild, der er én af de store miljømæssige udfordringer i Verden i dag. Mad til forudbestilling findes via vores shop hér.
 • Nej, det må man ikke. Hverken mad eller drikkevarer, tak. Undtaget er flaskebørn og babymad.
 • Det er tilladt at medbringe venlige og artige hunde i snor. Du skal selv medbringe hømhøm poser og samle op efter den. Husk at sørge for at din hund har adgang til frisk vand under opholdet, så den også kan nyde besøget.
 • Staldterrænet er en arbejdsplads for trænere, kuske, hesteejere, banepersonale m.fl., der ønsker plads og ro til deres arbejde. Desuden er der jævnligt smittefare iblandt hestehold i ind- og udland, som vi ønsker at begrænse mest muligt. Det er derfor ikke tilladt at gå på staldterrænet, hvis ikke man har et godkendt erinde eller følges med én af Lundens arrangerede rundvisninger. Find datoer og billetter til rundvisninger hér samt løbspakke med entré, program og rundvisninig hér.
 • Lunden har ikke faste, daglige åbningstider. Vores åbningstider er afhængige af vores løbsdage og altid at finde i vores kalender hér. Kontoret er desuden bemandet dagligt efter aftale der kan træffes på 88811201 eller info@eventilunden.dk og vores spillecafé, PitStop, har åbent dagligt året rundt for indskud og en kold fadøl.
 • Vores løbsdage varierer og dermed gør prisen det samme. I 2018 koster en almindelig løbsdag kr.30 for hele dagen, hvor imod sær-arrangementer og store løbsdage kan variere op til kr.150 i 2018. Se aktuelle entrépriser hér under dato, og find events der passer til datoerne i kalenderen hér.
 • Børn under 18 år er altid gratis.
 • Ja, det kan du, og det er heldigvis rigtig nemt! Der er tre muligheder for offentlig transport til Lunden: Bus 4A til stoppet Traverbanevej, bus 179 til rundkørslen ved Ordrup Jagtvej / Teglgårdsvej, samt den mest benyttede: Tog til Charlottenlund Station og en smuk vej igennem skoven – turen tager under 10 minutter og kan også gås via fortov udenom skoven, hvis man er udfordret på ujævnt terræn. Se et kort hér og lav en rejseplan hjemmefra hér.
 • Ja, det kan du som regel sagtens. Ved meget store løbsdage lejer vi ekstra arealer og tager derfor kr.30 for parkering, som kan betales kontant eller via MobilePay på dagen. På mindre løbsdage hvor vores egen parkeringsplads rækker, er parkering gratis.
 • Forskellen på trav og galop ligger primært i hestens gangart. En hest har oftest 3 gangarter – skridt, trav og galop. I trav trænes hestene altså i at bruge deres mellem-gangart som primær gangart. I galop bruger hestene kun 3. gear, om man så må sige. En anden forskel er, at trav kan udøves på to måder – med vognen kaldet en sulky efter hesten eller på ryggen af hesten kaldt monté. I galop benytter man kun hestens ryg. I USA, Australien m.fl. har man desuden heste, der løber trav i pasgang – de såkaldte pacers – men denne gangart benyttes ikke ved travløb i Danmark.
 • Monté kaldes også ridetrav, og er diciplinen hvor en rytter sidder på hestens ryg i travløb. Man kan sige at rytteren monteres på hesten, i stedet for i en sulky bag hesten. Begge typer af trav er godkendte løbstyper i Danmark.
 • Lunden har en Travskole hvor det er muligt at både lære at køre trav samt at tage sin licens til at få lov at køre trav. Læs mere hér.
 • Børn kan køre ponytrav fra de er fyldt 8 år og frem til 25 år, såfremt de deltager i undervisning i trav og består en licensprøve. Licens til hest kan fås fra man fylder 16 år.
 • Lunden prøver at variere vores spisetilbud til at tilpasses alle vores gæster for at opnå den bedste oplevelse. Vi kan dog ikke garantere at man kan komme på dagen og få tilgodeset sine behov, hvorfor vi anbefaler at sende en mail på info@eventilunden.dk mindst 48 timer før, så vi får bedst mulighed for at hjælpe.
Luk menu
×
×

Kurv