Firmatrav

FIRMAEVENT IDÉ: UDFORDR DINE KOLLEGAER I FIRMATRAV

Giv dig selv og dine samarbejdspartnere en spændende, sjov og uforglemmeligt oplevelse med et firmaevent på Charlottenlund Travbane. Her kan I sammen deltage i et hæsblæsende trav race på Danmarks ældste og hyggeligste travbane – Lunden.

TRAVBANENS UNIKKE STEMNING

Mærk suset i ansigtet og hovenes torden i brystet, når i suser over målstregen med over 60 km/t.  På dagen vil der være professionel løbsspeaker og den vanlige sejrs ceremoni med champagne efter løbet. 

Firmahesten

Vil du gøre noget ekstraordinært for dit firma, dine medarbejdere eller dine samarbejdspartner?

Så er investeringen i en firmahest en oplagt vej at gå.  Her kan I sammen opleve fællesskabet og spændingen, når Jeres hest kommer først i de mange løb henover året.

Udover spænding, glæderne og oplevelserne har I desuden mulighed for at vinde jeres investering tilbage – plus et eventuelt overskud.

Firmahesten kan med fordel kombineres med både samarbejdsaftaler og løbsponsorater, som f.eks kan give fribilletter til alle jeres medarbejder på løbsdage, fri adgang til VIP område samt firmatravevents m.m., og naturligvis giver andel i de almindelige tilbud for anpartshavere. Det er en win-win!

Firma arrangementer & teambuilding

BLIV CHARLOTTELUND TRAVBANES NYE SAMARBEJDSPARTNER! 

Som samarbejdspartner på Lunden kan du gøre brug af vores område, som blandt andet kan rumme konferencer med op til 1000 personer, Der kan afholdes messer, firmatur events, julefrokoster og meget mere i vores hyggelige og unikke omgivelser. Som samarbejdspartner kan du også være med til at forme vores events henover året. Har du en ide til et event som kan være spændende for jeres virksomhed og for de mange tusinde mennesker der besøger Lunden, så hører vi meget gerne fra jer.

Luk menu
×
×

Kurv