FIRMATRAV TEAMBUILDING

UDFORDR DINE KOLLEGAER I FIRMATRAV

Giv dig selv og dine samarbejdspartnere en spændende, sjov og uforglemmeligt oplevelse med et firmaevent på Charlottenlund Travbane. Her kan I sammen deltage i et hæsblæsende trav race på Danmarks ældste og hyggeligste travbane – Lunden.
Mærk vinden i ansigtet og hovenes torden i brystet, når i suser over målstregen med over 50 km/t. På dagen vil der være professionel løbsspeaker og den velkendte sejrs ceremoni med champagne & præmieoverrækkelse efter løbet.

FIRMAHESTEN

VIL DU GØRE NOGET EKSTRAORDINÆRT FOR DIT FIRMA, DINE MEDARBEJDERE ELLER DINE SAMARBEJDSPARTNERE?

Så er investeringen i en firmahest en oplagt vej at gå.  Her kan I sammen opleve fællesskabet og spændingen, når Jeres hest konkurrerer i de mange løb henover året. I får mulighed for at vinde jeres investering tilbage – plus et eventuelt overskud.

Firmahesten kan med fordel kombineres med både samarbejdsaftaler og løbsponsorater, som f.eks kan give fribilletter til jeres medarbejder på løbsdage, fri adgang til VIP område samt firmatravevents m.m., og naturligvis giver andel i de almindelige tilbud for anpartshavere. Det er en win-win!

MØDER & KONFERENCER

FOR DE MANGE ELLER DE FÅ – VI HAR FACILITETER TIL ALLE BEHOV

Charlottenlund Travbane har lokaler i alle størrelser og til alle behov. Vi har underinddelinger overalt i Lunden med mulighed for såvel de store konferencer som de små møder. Vi har mulighed for at beværte både på løbsdage og når I har Lunden helt for jer selv – hos os kan stort set alt lade sig gøre! Vi har god erfaring med at stå for spisning såvel som personale, og stræber altid på at yde den bedste service i de mest professionelle rammer til netop din virksomheds behov.

BLIV PARTNER

BLIV CHARLOTTELUND TRAVBANES NYE SAMARBEJDSPARTNER! 

Som samarbejdspartner i Lunden kan du gøre brug af vores område, som blandt andet kan rumme konferencer med op til 1000 personer. Der kan afholdes messer, firmatur events, julefrokoster og meget mere i vores hyggelige og unikke omgivelser. Som samarbejdspartner kan du også være med til at forme vores events henover året. Har du en idé til en event der kan være spændende for jeres virksomhed og for de mange tusinde mennesker der besøger Lunden, hører vi meget gerne fra jer.

JULEFROKOST & SOMMERFESTER

SNE ELLER SOL – VI ER ALTID KLAR TIL FEST!

Skal din firmafest afholdes i helt unikke rammer, er Charlottenlund Travbane, etableret i 1891, et rigtig godt bud! Vi byder både på historietradition, men også alt hvad en fest i vores århundrede skal indeholde! Hér kan du både få spisning, DJ, livemusik, underholdning og hvad dit budget ellers tillader. Vi har kontakterne til det hele, og vores personale er altid smilende & imødekommende! Om I er 35 eller 800 – det spiller ingen rolle. Vi har de rette rammer, der gør netop jeres fest helt unik & til noget man også taler om til næste år! Derfor kommer mange af vores kunder fast tilbage hvert år – skal dit firma også starte en ny tradition?

LØBSDAGS-
ARRANGEMENT

ER DU TRÆT AF KEDELIGE MØDELOKALER & EVINDELIGE RESTAURANTER?

Så gå med i Lunden på en løbsdag! Vores restaurant danner smukke rammer om et lidt anderledes møde eller en luksuriøs forkælelse af dine partnere. Vi tilbyder alt fra et bord til få og op større selskaber. Vi har mulighed for at placere jer samlet i vores restaurant iblandt øvrige gæster, eller i et separat lokale med direkte adgang til banen, alt efter gruppens størrelse og ønsker. Har I brug for at starte dagen med et møde, har vi også lokaler til dette. Ring for en uforpligtende snak om dine konkrete behov, så finder vi en rigtig god løsning sammen. 

MESSER & UDSTILLINGER

VIL DU NÅ UD TIL ET ANDERLEDES PUBLIKUM?

Vores åbne arealer passer sig rigtig godt til at præsentere dit produkt, din kunst, eller et alment nyttet emne, mange kan få glæde af på løbsdage. Der er altså både mulighed for at leje Lunden til dit formål, eller at indgå et samarbejde, hvor dine værker ses på vores løbsdage. Lunden har flere gange været vært for kunst- og fotoudstillinger i vores Tribunehal, hvor vores travgæster har nydt de alsidige værker igennem årene.

LAGERSALG I OPVARMET HAL

VI HAR ERFARING – DU HAR LAGERVARER

Vi har faciliteterne – du har produkterne! Her er nem adgang med såvel offentlig transport som ad vejene, og vi har parkeringsmuligheder for dine gæster. Skal dit næste lagersalg afholdes i Lunden, tilbyder vi både at afgrænse et område til dig på en løbsdag, eller at du får Lunden for dig selv en dag, vi ikke selv er aktive. Ring for et godt tilbud, der passer til netop dit eller jeres behov. Her er plads til at slå sig sammen flere mærker ad gangen samt mulighed for at du kommer alene.

KONTOR & LOKALELEJE

HVERDAG ELLER ENKELTBEHOV?

Charlottenlund Travbane rummer både mindre kontorer til hverdagsbrug og store lokaler til enkeltleje. Mindre kontorer indgår i et gangfællesskab hvor det er muligt at få et enkelt eller flere på stribe, og fællesfaciliteter tæller bl.a mødelokale, køkken, samt adgang til vores større faciliteter. Kontakt os for at høre om netop dit firma kan godkendes til et kontor i Lunden, eller ring for et godt tilbud på enkeltdagsleje af vores mange faciliteter.

FILM, TV & REKLAME

FILM, TV & REKLAME

VIL DU OPTAGE PÅ VORES AREALER?

Charlottenlund Travbane lægger ofte jord og faciliteter til indspilninger af alt fra store TV- eller filmproduktioner til foto shoots både for mode og kunst, samt mindre deltagelser som del af større programmer. Vi kan bl.a skrive opstagelser til Tarok filmen på vores CV, tv-programmet Stormester på TV 2, For Lækker til Love på TV 3, Wingman på TV 3, og adskillige fotokampagner. Skal dit næste projekt også skydes i nogle af Danmarks smukkeste rammer, hører vi gerne fra dig!

INTIMKONCERTER I LUNDEN

UP CLOSE AND PERSONAL

Home concerts og intimkoncerter popper op overalt i det eksklusive event miljø i disse tider, og med god grund! Den intime oplevelse af at være helt tæt på stjerner, der også giver lidt mere af sig selv i et mindre forum, er absolut mindeværdigt og helt specielt! Det giver musikken og det personlige bånd en sfære, man ikke finder til store events. Vi har samarbejdet med mange dygtige navne såsom Eran DD, Jokeren, Det Glade Vanvid, Music in Space,  Dansk Fløde, Martini’s, Big Bands, m.fl. Ring eller skriv til os og hør om mulighederne for dig som såvel udøvende kunstner, som arrangør eller firma, der ønsker at give dine medarbejdere en anderledes oplevelse!

SELSKABER

HAR FIRMAET JUBILÆIM?

Er I fusioneret med en rival fra branchen og trænger til at fejre det? Så har Lunden rammerne til en formel eller uformel reception. Vi kombinerer gerne den store dag med travløb eller finder en god dag til jer, hvor I alene er i centrum. Vi kan rumme alle størrelser af selskaber – vores mindste separate lokale er egnet til 35 personer, og fylder vi Lunden, har vi plads til 25.000 mennesker, der får en god oplevelse. Tøv ikke med at ringe til os for at tage en snak om jeres visioner og vores muligheder for at gøre dem virkelige!