OM LUNDEN

OVER 125 ÅRS HISTORIE I LUNDEN

Det Danske Travselskab er en forening stiftet tilbage i 1891. Charlottenlund Travbane er nordens ældste bane og har i hele sin levetid været national arena for dansk travsport. De største og mest prestigefyldte klassikere bliver afviklet på Charlottenlund Travbane. Det Danske Derby har været afviklet mere end 115 gange i Charlottenlund. 

Selve banen – Ovalen – er bygget på murbrokkerne af det nedbrændte Christiansborg fra 1889. Samme år præsenterede Lunden sit nye varemærke, nemlig indgangstårnene fra Verdensudstillingen i 1889. Disse tårne pryder i dag stadig indgangen på Ordrup Jagtvej.

Som den ældste travbane i Norden, har Lunden i den grad etableret sig som en traditionsrig arena for hestevæddeløb, hvor minder og prestigefyldte begivenheder har floreret de sidste mange årtier. Man kan næsten mærke det historiske vingesus, når man træder ind på den ikoniske bane. Travbanen byder på mere end blot spænding og underholdning i hestevæddeløbende – og der er rig mulighed for at komme på rundvisning i de smukke stalde. Charlottenlund Travbane er placeret meget attraktivt – tæt på København  – med masser af togtransport, blot 10 minutters gang fra Charlottenlund Station. 

• NORDENS ÆLDSTE OG EN AF VERDENS MEST TRADITIONSRIGE TRAVBANER
• BELIGGENDE ATTRAKTIVT TÆT PÅ KØBENHAVN