Stemningen er høj, når medarbejderne ser hestene løber forbi i høj fart

Møder og Konference

Hold dine møder & Konferencer i Lunden

Lunden rummer utallige muligheder når det kommer til at afholde møder, konferencer og lignende behov for plads i anderledes rammer. Vi har lokaler i alle størrelser, med og uden bespisning, bar eller anden servering. Der er DJs fast tilknyttet Lunden, ligesom vi arbejder sammen med et bureau om underholdning. Vi har udlejning med eller uden personale. Alt kan reelt tilrettes dine ønsker, og så er her både parkeringsplads og let at komme til med offentlig transport.

Skal dit møde starte og slutte med en hel unik oplevelse, har du mulighed for at kombinere det med enten et Firmatrav eller en fest bagefter. Måske begge dele?

Med Charlottenlund Travbane gode placering nord for København finder du os faciliteter til både små møder eller større konferencer. Vi har flere lokaler i forskellige størrelser til privat og erhverv og vi kan dække dine behov. 

Af muligheder kan vi beværte både på løbsdage eller når I har Lunden helt for jer, derudover så står vi gerne for spisning såvel som personale, eller indenfor jeres professionelle rammer.

Charlottenlund Travbane har en rig historie som stammer helt tilbage til 1891, hvor grunden blev opkøbt for 20 tønder land af gårdens jorder øst fra gårdejeren Oluf Jacobsen. Siden skyndte man sig med at lave en travbane som bruges til hestevæddeløb, hvilket er sket lige siden. 

Det er arkitekten Gotfred Tvede, som også står bag Ordrupgård, der har tegnet bygningerne og staldene ved Charlottenlund Travbane. Udtrykket er unikt og smukt, hvilket gør det omgivelserne fantastiske for møder og konferencer. Gæsterne vil lægge mærke til detaljerne af det smukke område. 

Flyt mødet ud af de vante kontorer

Hvorfor ikke prøve at flytte mødet ud af vanlige kontorgange og ud på en travbane med flot udsigt? For dine medarbejdere bliver det en anderledes oplevelse end det normale og du kan derfor bruge det til din fordel. 

Hvis dine medarbejdere har brug for puste ud efter en travl periode, hvorfor ikke tage dem med på travbanen, hvor de kan spise god mad og snakke sammen i uformelt miljø?

En udflugt kan yde godt på dine medarbejdere og det kan sikre at produktiviteten holder sig opadgående. Derudover så vil du opleve, at dine medarbejdere vil have noget at snakke om i frokostpausen og lære hinanden bedre at kende. 

Hos Event i Lunden har du mulighed for at kombinere mødet med en løbsdag, så du kan give medarbejderne den fulde oplevelse. Husk at hvis vi kan sørge for forplejning og mad. 

KONTAKT OS

Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller kom forbi og se mulighederne. Vi står til rådighed alle hverdage samt weekender efter aftale.