Tidligere
Næste

FÅ DEN BEDSTE START PÅ EN GOD DAG I LUNDEN

Er det første besøg i Lunden, har vi et par guldkorn at give af. Vi synes nemlig at de bedste oplevelser er dem, hvor vores gæster føler sig godt tilpas hos os!

ANKOMST: På Charlottenlund Travbane tilbyder vi begrænsede antal gratis parkeringspladser, ligesom vejene omkring Lunden har lidt åbne pladser. Det er lige så nemt at ankomme med toget fra Charlottenlund Station og nyde at gå den sidste km igennem skoven, eller komme med bussen langs Strandvejen og stå af på stoppet Traverbanevej – så ligger Lunden lige oppe ad bakken. Er man handicappet, har vi dog reserveret en række pladser til særlige behov – ligesom vi gerne sætter navn på, hvis vi ved at du kommer. Alle veje leder til Lunden!

INDGANG: Vores entréer er det første stop, og allerede hér er det muligt at vælge den nemmeste løsning for netop dit besøg. De to vigtigste indgange er HOVEDINDGANGEN som du finder ca. midt på Traverbanevej 10, hvor der er grussti op til banen, flagstænger og blomsterbede. Har du ikke bestilt plads i restauranten, er det hér, du skal ankomme. Den anden dør er VIP entréen længst henne på parkeringspladsen på Traverbanevej 10. Der står Grand B på bygningen når man går ind under det halvtag, der leder til de åbne glasdøre. Har du bestilt spisning, skal du benytte denne indgang. På storløbsdage holder vi muligvis også Tårnene åbne. Skal du til STUDIEBAR, skal du altid benytte Hovedindgangen.

BILLETTER: Vi anbefaler at købe et Årskort, da det er den nemmeste betalingsmåde i døren, og der ikke skal mange besøg til, før kortet er betalt. Kortet scannes let i entréerne og giver mange fordele i løbet ad året. Er et Årskort ikke lige din stil, kan du med fordel købe dine billetter via www.ticketmaster.dk, da disse billetter kan vises på en SmartPhone eller på print og ligeledes scannes let i døren, hvorfor man som regel undgår kø. Er du den spontane type, kan du betale med kontanter eller MobilePay i entréerne, men ikke med kort.

ANKOMSTTID: Vi åbner dørene 2 timer før første løb, og halvanden time før starter vores Rundvisning fra Vindercirklen. Rundvisningen tager dig med på tur i staldene, for at møde en træner, og ofte på besøg hos Dyrlægen. Rundviseren har stor viden om Lunden og byder desuden på sine personlige spilletips. Har du væet med på rundvisning før, kan du være heldig at vi har prøveløb eller fremvisningsløb på programmet. 

ORIENTERING: Med et program er du rigtig godt rustet til en god dag! Programmet indeholder en time-for-time oversigt over dagens aktiviteter, alle løb, tip om løbene, info om spisetilbud i Lunden, og meget mere. Du køber programmet i døren kontant eller med MobilePay, i Café P samt i Informationen, hvor der også kan betales med kort. Til Storløb finder du desuden en program bod på Tribunepladsen. Vil du lære at spille på heste, er et program den bedste start!

TRAV-TYPER: Der findes flere former for travløb. I Lunden er vi værter for sulkyløb, hvor kusken sidder bag hesten i en lille vogn, montéløb, der også kaldes ridetrav fordi jockyen sidder på hesten, samt ponytrav, der kan være løb af begge typer. Andre steder findes desuden koldblodsløb, hvor hestene er af andre racer end fuldblodstravere, samt løb i pasgang, hvor hesten går i en anden diagonal. Hos os behøver du ikke at sætte dig ind i så meget, da vi har gjort det enkelt med bare 2 slags trav. Hér kan du bare nyde løbene!

HJÆLP TIL SPIL & INFORMATION: I Tribunehallen finder du vores Information og Lundens Totalisator – også kaldet Toto’en. I informationen kan ud spørge om alt samt hæve penge og veksle penge til faste kurser. I toto’en kan du få gode råd til hvordan du spiller og gøre indsats til løbene. Du kan spille med for så lidt som en 10er. Løbene bliver bare lidt mere spændende, når man spiller med. Spilleformerne plads og vinder er nemme at være med i – du skal vælge en favorit og gætte om den bliver pladseret i top 3 eller vinder.

MAD & DRIKKE: Lunden huser op til flere selvstændige restauranter, foruden vores egen Café P og Lundens Lounger. Café P og Lundens Lounger modtager primært bestillinger forud via www.ticketmaster.dk, men sælger enkelte restepladser på dagen, så det kan altid betale sig at spørge ved ankomst, hvis man ønsker at nyde vores 2-retters menu med hvid dug & Lundens bedste pladser. Udenfor finder du fast Pølsen i Lunden, der er vores pølsevogn, og til Storløb findes et udvalg af madboder på Tribunepladsen. Det er ikke tilladt at medbringe mad & drikke i Lunden selv, undtaget er dog babymad til børn under 2 år.

HANDICAP: Det er vores mål at gøre det så nemt som muligt at være handicappet i Lunden, selvom vores gamle anlæg ikke er bygget til hjælpemidler. Ved at ankomme via Hovedindgangen er der flisebelagt sti op til Tribunehallen langs med bygningen. Her findes en handicaprampe ind i Tribunehallen, der også huser et handicaptoilet. Via Tribunehallen er der adgang til Lundens Lounger og Café Pr. Som handicapet har du gratis adgang sammen med en valgfri ledsager.

KÆLEDYR: Flinke hunde i snor er velkommen i Lunden, men du skal sørge for at din hund har adgang til vand under hele besøget.

ANPART: Lunden har sine egne heste i klubben TEAM LUNDEN. Det er nemt og sjovt at blive medlem. Med en anpart følger du hesten og deler dens sejre med os fra Vindercirklen! Første hverdag efter et vinderløb trækker vi lod om hestens præmier i portioner à kr.1000,- iblandt vores anpartshavere. Læs meget mere og køb din anpart til et éngangsbeløb på kr. 1000,- via www.teamlunden.dk

TAK FOR I DAG: En løbsdag spænder over ca. 5,5 time. Selve løbene varer omkring 3,5 time. Det varierer hvor mange løb vi har på programmet, ligesom det skønne arbejde med levende dyr kan være uforudsigeligt. Derfor er vores tider altid ca. tider. Vi garanterer dog, at det aldrig bliver kedeligt i Lunden!

Følg os på Facebook for flere tip om Livet i Lunden.