05. april kl.15.00-18.30

Kom og FEjr 128 år i lunden

Travløb, Studiebar & Fødselsdag - Sikken aften!

tid

Dagens program i klokkeslet - tiderne er vejledende

14.1514.3014.45
15.00


15.4515.50

18.15
18.30

PROGRAM

Vi tager forbehold for løbende ændringer i programmet

Dørene åbner

Nu kan du komme ind i Lunden og vores søde personale er klar til at tage imod i entréerne, men vi anbefaler at vente med at ankomme til lidt før Rundvisningen, der er dagens første aktivitet, og ellers at vente med ankomst til et kvarter før første løb.


Rundvisning i staldene med løbstips

Dagens Rundvisning afgår nu fra Vindercirklen. Du finder Vindercirklen udenfor, foran Dommertårnet, på Publikumspladsen. Rundvisningen tager dig med i staldene, og du får rundvisers bedste løbstips! Pris kr. 50,-

Information & Totalisator åbner

Du kan nu gøre de første indsatser i totalisatoren. Det er muligt at spille med for så lidt som 10kr. Man har ikke rigtig været i Lunden, før man har prøvet at tippe en favorit! Totalisatoren tager kun imod kontakter, men der kan hæves og veksles valuta i vores Information, der også gerne hjælper med øvrige spørgsmål.

Studiebar åbner

Baren for Lundens unge maskotter åbner, og der er nu ØL & VAND ad libitum for de kløgtige, der har sikret sig et STUDIEBAR armbånd hjemmefra (99kr + TM gebyr) eller i døren (150kr). Skål!

Dagens første LØB

Hestene er klar til at gøre deres aller ypperste i dagens første løb! Nu starter spændingen, og den giver ikke slip igen før vi går hjem!

Menuerne serveres i Lundens Lounger

Spising med faste pladser serveres nu i Lundens Lounger. Har du købt spisning, be’r vi dig ankomme via VIP entréen fra Traverbanevej 10 eller Café P. Bemærk – spisning i Lundes Lounger kan kun købes i forsalg via vores webshop. Du får lækker mad serveret ved bordet og faste pladser dagen igennem, så det er let at lade sine ting ligge, når man går ud til hegnet for  at opleve løbene helt tæt på.

Dagens Sidste LØB

Dagens sidste løb – Totalisator lukker et kvarter efter løbet, så husk at indløse dine kuponer nu.

Tak for i aften!

Liva Weel synger den velkendte melodi fra Odds 777: ”Gå med i Lunden” og vi siger tak for i dag!