03. marts kl.12.45

SLå KATTEN AF TØNDEN I LUNDEN

Kom og gi' et par slag - vi har 3 tønder, flotte præmier & Fastelavnsboller!

tid

PROGRAM

Dagens program i klokkeslet - tiderne er vejledende
Vi tager forbehold for løbende ændringer i programmet

11.15

Dørene åbner

Nu kan du komme ind i Lunden og vores søde personale er klar til at tage imod i entréerne, men vi anbefaler at vente med at ankomme til lidt før Rundvisningen, der er dagens første aktivitet, og ellers at vente med ankomst til et kvarter før første løb. Så får du mest ud af dagen.

11.30

Rundvisning i staldene med løbstips​

Dagens Rundvisning afgår nu fra Vindercirklen. Du finder Vindercirklen udenfor, foran Dommertårnet, på Publikumspladsen. Rundvisningen tager dig med i staldene, og du får rundvisers bedste løbstips! Pris kr. 50,-

11.45

Information & Totalisator åbner​

Du kan nu gøre de første indsatser i totalisatoren. Det er muligt at spille med for så lidt som 10kr. Man har ikke rigtig været i Lunden, før man har prøvet at tippe en favorit! Totalisatoren tager kun imod kontakter, men der kan hæves og veksles valuta i vores Information, der også gerne hjælper med øvrige spørgsmål.

12.00

Tøndeslagning begynder​

Så er det tid til at svinge battet! Vi har 3 tønder – for de mindste, for de lidt større, og for de største børn samt voksne! Alle kan være med til Tøndeslagning i Lunden! Der skal kåres kattekonger og kattedronninger ved hver tønde, og vinderne går hjem med en fin, alderssvarende præmie! Der kåres også for bedst udklædte, der ligeledes får en fin præmie! Dagens vindere inviteres med i Vindercirklen for at overrække blomster til en kusk og få taget et Vinderfoto med hesten. Vi bruger bl.a vores fotos på sociale medier.

12.30

Børneaktivitetsområdet åbner​

Nu åbner vores søde Børneværter op i børneområderne. Første område er indendørs i Tribunehallen, hvor vores Krea-værksted slår dørene op for børn og andre kreative sjæle, der har lyst til at udfolde sig lidt i papir & lim. I dag skal vi klippe katte & tønder, og medbringer du selv et fastelavnsris, hjælper vi gerne med at pynte det! Det er gratis, og du må tage alt hvad du laver med hjem. Øvrige aktiviteter åbner løbende. Børneaktiviteterne er åbent 3 timer i alt.

12.45

Dagens første LØB

Hestene er klar til at gøre deres aller ypperste i dagens første løb! Nu starter spændingen, og den giver ikke slip igen før vi går hjem!

12.20

Menuerne serveres i Lundens Lounger

Spising med faste pladser serveres nu i Lundens Lounger. Har du købt spisning, be’r vi dig ankomme via VIP entréen fra Traverbanevej 10 eller Café P. Bemærk – spisning i Lundes Lounger kan kun købes i forsalg via vores webshop. Du får lækker mad serveret ved bordet og faste pladser dagen igennem, så det er let at lade sine ting ligge, når man går ud til hegnet for  at opleve løbene helt tæt på.

13.00

Ponytrækning begynder​

Kom ud i den friske luft og prøv en tur i roadcar med Charlottenlund Ponytravklubs søde travskoleponyer! En roadcar er en træningsvogn med plads til to passagerer bag hesten. Turen er ganske gratis, og vi sørger for obligatorisk hjelm. Du må gerne tage billeder!

13.30

Fastelavnsboller & Kakao​

Har du forudbestilt Fastelavnsboller & Kakao hér, serveres de nu i Tribunehallen i samme område, hvor der var Tøndeslagning. Du kan både vise din kvittering på print eller på en SmartPhone.

15.45

Dagens Sidste LØB​

Dagens sidste løb – Totalisator lukker et kvarter efter løbet, så husk at indløse dine kuponer nu.

16.00

Tak for i dag! Rigtig god Fastelavn!

Liva Weel synger den velkendte melodi fra Odds 777: ”Gå med i Lunden” og vi siger tak for i dag!

Luk menu
×
×

Kurv