12. juli kl.13.45-18.30

JAZZ, SOMMER, STUDIEBAR & FREDAGSTRAV

Lyt til jazz imens hestene trommer deres rytmer i gruset!

forside13

tid

PROGRAM

Dagens program i klokkeslet - tiderne er vejledende
Vi tager forbehold for løbende ændringer i programmet

13.45

JAZZ FROKOST kr.220,-

Vi starter weekenden med en lækker Jazz Frokost i Café P – du kan finde din billet hér. Frokosten koster bare kr. 220,- og gælder for spisning, 2 timers jazz med Oliver Skou Trio og efterfølgende løbsdag. Inkl. entré!

Nu begynder luften at lyde af de første toner, der dovent svømmer igennem luften i sommersolen. Der er kolde øl på fad, der er masser af stemning, og der er Copenhagen Jazz Festival – også i Lunden!

14.00

Dørene åbner

Nu kan du komme ind i Lunden hvis ikke du allerde er hér og lytter til jazz. Entréen er kr.50,- for alle over 18 år og vores søde personale er klar til at tage imod i dørene.

14.15

Rundvisning i staldene med løbstips​

Dagens Rundvisning afgår nu fra Vindercirklen. Du finder Vindercirklen udenfor, foran Dommertårnet, på Publikumspladsen. Rundvisningen tager dig med i staldene, og du får rundvisers bedste løbstips! Pris kr. 50,-

14.45

Information & Totalisator åbner

Du kan nu også gøre de første indsatser i totalisatoren. Det er muligt at spille med for så lidt som 10kr. Man har ikke rigtig været i Lunden, før man har prøvet at tippe en favorit! Totalisatoren tager kun imod kontakter, men der kan hæves og veksles valuta i vores Information, der også gerne hjælper med øvrige spørgsmål.

15.30

Studiebar åbner

Baren for Lundens unge maskotter åbner, og der er nu ØL & VIN ad libitum for de kløgtige, der har sikret sig et STUDIEBAR armbånd hjemmefra (149kr inkl. pant) eller i døren (200kr). Du kan hente i baren fra første frem til sidste løb. Skål!

15.45

Dagens første LØB

Hestene er klar til at gøre deres aller ypperste i dagens første løb! Nu starter spændingen, og den giver ikke slip igen før vi går hjem!

15.50

Menuerne serveres i Lundens Lounger

Spising med faste pladser serveres nu i Lundens Lounger. Har du købt spisning, be’r vi dig ankomme via VIP entréen fra Traverbanevej 10 eller Café P. Bemærk – spisning i Lundes Lounger kan kun købes i forsalg via TicketMaster. Du får lækker mad serveret ved bordet og faste pladser dagen igennem, så det er let at lade sin trøje eller hat ligge, når man går ud til hegnet for at opleve løbene helt tæt på.

18.15

Dagens Sidste LØB

Dagens sidste løb – Totalisator lukker et kvarter efter løbet, så husk at indløse dine kuponer nu. STUDIEBARen lukker.

18.30

Tak for i aften!

Kathy Bødker synger den velkendte melodi fra Odds 777: ”Gå med i Lunden” og vi siger tak for i dag!

Luk menu
×
×

Kurv