26. juli kl.13.45-18.30

TRAV, SOMMERJAZZ & STUDIEBAR!

Trav, Jazz & Kolde fadøl! Sikken aften!

forside4

tid

PROGRAM

Dagens program i klokkeslet - tiderne er vejledende
Vi tager forbehold for løbende ændringer i programmet

13.45

JAZZ FROKOST

Er du til søde toner og lækker mad, serverer vi nu JAZZ FROKOST for bare kr.220,- inkl. mad, live jazz musik af Oliver Skou Trio, samt fri entré til dagens løb. Billetter i forsalg via TicketMaster.

14.00

Dørene åbner

Nu kan du komme ind i Lunden hvis ikke allerede du lytter til jazz, og vores søde personale er klar til at tage imod i entréerne. Prisen er kr. 50,- og du kan med fordel købe billet i forsalg hér, som blot skal scanne fra en tlf. eller print i døren.

14.15

Rundvisning i staldene med løbstips​

Dagens Rundvisning afgår nu fra Vindercirklen. Du finder Vindercirklen udenfor, foran Dommertårnet, på Publikumspladsen. Rundvisningen tager dig med i staldene, og du får rundvisers bedste løbstips! Pris kr. 50,-

14.45

Information & Totalisator åbner​

Du kan nu gøre de første indsatser i totalisatoren. Det er muligt at spille med for så lidt som 10kr. Man har ikke rigtig været i Lunden, før man har prøvet at tippe en favorit! Totalisatoren tager kun imod kontakter, men der kan hæves penge og veksles valuta i vores Information, der også gerne hjælper med øvrige spørgsmål.

15.45

STUDIEBARen åbner

Der åbent i STUDIEBARen fra første til sidste løb! Du får dit krus og armbånd når du får scannet din billet via Hovedindgangen, og så er der fri bar fra første til sidste løb. Vi anbefaler at hygge sig, nyde musikken og drikke med måde. Den bedste start på en god aften får du til STUDIEBAR i Lunden! Fri bar inkl. entré og rundvisning bare 149kr (inkl.20kr pant) i forsalg. Billetter via TicketMaster hé

15.45

Dagens første LØB

Hestene er klar til at gøre deres aller ypperste i dagens første løb! Nu starter spændingen, og den giver ikke slip igen før vi går hjem!

15.50

Menuerne serveres i Lundens Lounger

Spising med faste pladser serveres nu i Lundens Lounger. Har du købt spisning, be’r vi dig ankomme via VIP entréen fra Traverbanevej 10 eller Café P. Bemærk – spisning i Lundes Lounger købes i forsalg via TicketMaster. Du får lækker mad serveret ved bordet og faste pladser dagen igennem, så det er let at gå ud til hegnet for  at opleve løbene helt tæt på.

18.00

Dagens Sidste LØB​

Dagens sidste løb – Totalisator lukker et kvarter efter løbet, så husk at indløse dine kuponer nu. STUDIEBARen lukker også nu.

18.30

Tak for i dag!

Kathy Bødker synger den velkendte melodi fra Odds 777: ”Gå med i Lunden” og vi siger tak for i dag!

Luk menu
×
×

Kurv