13. sept kl.14.00-18.30

FREDAGSTRAV & Fredagsbar

Sensommer i Lunden - Åh hvor vi elsker dig!

29_optimized

tid

PROGRAM

Dagens program i klokkeslet - tiderne er vejledende
Vi tager forbehold for løbende ændringer i programmet

14.00

Dørene åbner

Nu kan du komme ind i Lunden og vores søde personale er klar til at tage imod i entréerne. Rundvisningen & prøveløbet er dagens første aktiviteter, se mere i det trykte program på dagen.

14.15

Rundvisning i staldene med løbstips​

Dagens Rundvisning afgår nu fra Vindercirklen. Du finder Vindercirklen udenfor, foran Dommertårnet, på Publikumspladsen. Rundvisningen tager dig med i staldene, og du får rundvisers bedste løbstips! Pris kr. 50,-

14.45

Information & Totalisator åbner​

Du kan nu gøre de første indsatser i totalisatoren. Det er muligt at spille med for så lidt som 10kr. Man har ikke rigtig været i Lunden, før man har prøvet at tippe en favorit! Totalisatoren tager kun imod kontakter, men der kan hæves og veksles valuta i vores Information, der også gerne hjælper med øvrige spørgsmål.

15.30

Studiebar åbner

Baren for Lundens unge maskotter åbner ved første løb, og der er nu ØL & VIN ad libitum for de kløgtige, der har sikret sig et Fredagsbar armbånd hjemmefra (169kr inkl. pant) eller i døren (200kr). Skål!

15.45

Dagens første LØB

Hestene er klar til at gøre deres aller ypperste i dagens første løb! Nu starter spændingen, og den giver ikke slip igen før vi går hjem!

15.50

Menuerne serveres i Lundens Lounger

Spising med faste pladser serveres nu i Lundens Lounger. Har du købt spisning, be’r vi dig ankomme via VIP entréen fra Traverbanevej 10 eller Café P. Bemærk – spisning i Lundes Lounger købes i forsalg  via TicketMaster. Du får lækker mad serveret ved bordet og faste pladser dagen igennem, så det er let at gå ud til hegnet for at opleve løbene helt tæt på.

18.15

Dagens Sidste LØB

Dagens sidste løb – Totalisator lukker et kvarter efter løbet, så husk at indløse dine kuponer nu. STUDIEBARen lukker nu.

18.30

Tak for i aften!

Kathy Bødker synger den velkendte melodi fra Odds 777: ”Gå med i Lunden” og vi siger tak for i dag!

Luk menu
×
×

Kurv