29. juni kl.20.00

SATURDAY NIGHT RACING & STUDIEBAR

Natløb, DJ & Kolde Fadøl!

tid

PROGRAM

Dagens program i klokkeslet - tiderne er vejledende
Vi tager forbehold for løbende ændringer i programmet

18.00

Dørene åbner

Nu kan du komme ind i Lunden og vores søde personale er klar til at tage imod i entréerne.

18.10

DJ Lars spiller op

Så snart den første gæst indfinder sig i Lunden, begynder DJ Lars at vende plader! Lars bliver ved til de sidste går hjem, men holder dog pause under løbene.

18.30

FRI BAR åbner

Så er det tid til første skænk i solen. Har du købt adgang til FRI BAR eller STUDIEBAR, har du nu fri bar i øl & vin frem til sidste løb. Har du ikke købt billet endnu, kan den findes hos TicketMaster hér.

18.45

Rundvisning i staldene med løbstips​

Dagens Rundvisning afgår nu fra Vindercirklen. Du finder Vindercirklen udenfor, foran Dommertårnet, på Publikumspladsen. Rundvisningen tager dig med i staldene, og du får rundvisers bedste løbstips! Pris kr. 50,-

19.00

Information & Totalisator åbner​

Du kan nu gøre de første indsatser i totalisatoren. Det er muligt at spille med for så lidt som 10kr. Man har ikke rigtig været i Lunden, før man har prøvet at tippe en favorit! Totalisatoren tager kun imod kontakter, men der kan hæves penge og veksles valuta i vores Information, der også gerne hjælper med øvrige spørgsmål.

20.00

Dagens første LØB

Hestene er klar til at gøre deres aller ypperste i dagens første løb! Nu starter spændingen, og den giver ikke slip igen før vi går hjem!

20.10

Menuerne serveres i Lundens Lounger

Spising med faste pladser serveres nu i Lundens Lounger. Har du købt spisning, be’r vi dig ankomme via VIP entréen fra Traverbanevej 10 eller Café P. Bemærk – spisning i Lundes Lounger kan kun købes i forsalg via vores webshop. Du får lækker mad serveret ved bordet og faste pladser dagen igennem, så det er let at lade sine ting ligge, når man går ud til hegnet for  at opleve løbene helt tæt på.

23.00

Dagens Sidste LØB​

Dagens sidste løb – Totalisator lukker et kvarter efter løbet, så husk at indløse dine kuponer nu. Der er stemning for det, lader vi musikken spille lidt endnu…

01.00

Tak for i dag!

Kathy Bødker synger den velkendte melodi fra Odds 777: ”Gå med i Lunden” og vi siger tak for i dag!

Luk menu
×
×

Kurv