23. februar kl.18.55

NATLØB I LUNDEN & fest til midnat!

I udlandet er det velkendt med kombiantionen DJ, Drinks & Natløb - nu i Lunden!

tid

PROGRAM

Dagens program i klokkeslet - tiderne er vejledende
Vi tager forbehold for løbende ændringer i programmet

17.25

Dørene åbner

Nu kan du komme ind i Lunden og vores søde personale er klar til at tage imod i entréerne, men vi anbefaler at vente med at ankomme til lidt før Rundvisningen, der er dagens første aktivitet, og ellers at vente med ankomst til et kvarter før første løb.

17.40

Rundvisning i staldene med løbstips​

Dagens Rundvisning afgår nu fra Vindercirklen. Du finder Vindercirklen udenfor, foran Dommertårnet, på Publikumspladsen. Rundvisningen tager dig med i staldene, og du får rundvisers bedste løbstips! Pris kr. 50,-

17.50

Dansk Fløde x Music in Space x Modern Man begynder at spille

Dansk Fløde x Music in Space x Modern Man spiller en blanding af live og DJ i Tribunehallen! Det bliver underholdning ud over det sædvanlige i anledning af Saturday Night Racing. Hér er en oplevelse af de helt store! 

17.55

Information & Totalisator åbner​

Du kan nu gøre de første indsatser i totalisatoren. Det er muligt at spille med for så lidt som 10kr. Man har ikke rigtig været i Lunden, før man har prøvet at tippe en favorit! Totalisatoren tager kun imod kontakter, men der kan hæves og veksles valuta i vores Information, der også gerne hjælper med øvrige spørgsmål.

18.00

STUDIEBAR åbner

Nu åbner dagens STUDIEBAR i Tribunehallen hvor unge med armbånd har fri bar frem til kl.21.30. Billetter til STUDIEBAR indeholder desuden entré, og er altså en virkelig god pris for unge, der vil smage på travsporten og den gode stemning. Der er Spillevejleder tilstede hvis man vil prøve lykken, og man kan spille for bare 10kr. NB: STUDIEBAR billetter kun i forsalg!

18.55

Dagens første LØB

Hestene er klar til at gøre deres aller ypperste i dagens første løb! Nu starter spændingen, og den giver ikke slip igen før vi går hjem!

19.00

Menuerne serveres i Lundens Lounger

Spising med faste pladser serveres nu i Lundens Lounger. Har du købt spisning, be’r vi dig ankomme via VIP entréen fra Traverbanevej 10 eller Café P. Bemærk – spisning i Lundes Lounger kan kun købes i forsalg via vores webshop. Du får lækker mad serveret ved bordet og faste pladser dagen igennem, så det er let at lade sine ting ligge, når man går ud til hegnet for  at opleve løbene helt tæt på.

21.30

STUDIEBAR lukker - baren holder åbent

Nu stopper dagens løb, og dermed også dagens Fri Bar ved STUDIEBAR. Til gengæld holder barerne fortsat åbent lidt endnu, så det er muligt at fortsætte festen. Ved siden af scenen er det muligt at købe en simpel drink til en rigtig god pris – aftenen igennem.

21.30

Dagens Sidste LØB​

Dagens sidste løb – Totalisator lukker et kvarter efter løbet, så husk at indløse dine kuponer nu.

23.00

Tak for i aften!

Liva Weel synger den velkendte melodi fra Odds 777: ”Gå med i Lunden” og vi siger tak for i dag!

Luk menu
×
×

Kurv