07. sept kl.10.00-16.00

STORE TRÆNERDAG I LUNDEN!

Vi vender Lunden omvendt og starter med at åbne op på Staldterrænet!

_RBY0161

tid

PROGRAM

Dagens program i klokkeslet - tiderne er vejledende
Vi tager forbehold for løbende ændringer i programmet

09.45

Staldportene åbner

Vi har vendt Lunden på vrangen og åbner op på Staldterrænet, hvor der vil være rig mulighed for at møde en træner i de åbne stalde og høre om livet med trav. Der er GRATIS entré frem til første løb! Derfra koster det 50,-.

10.30

Rundvisning i staldene med løbstips​

Dagens Rundvisning afgår nu fra Vindercirklen. Du finder Vindercirklen udenfor, foran Dommertårnet, på Publikumspladsen. Rundvisningen tager dig med i staldene, og du får rundvisers bedste løbstips! Pris kr. 50,-

11.00

Information & Totalisator åbner​

Du kan nu gøre de første indsatser i totalisatoren. Det er muligt at spille med for så lidt som 10kr. Man har ikke rigtig været i Lunden, før man har prøvet at tippe en favorit! Totalisatoren tager kun imod kontakter, men der kan hæves og veksles valuta i vores Information, der også gerne hjælper med øvrige spørgsmål.

11.45

Børneaktivitetsområdet åbner

Nu åbner vores søde Børneværter op i børneområderne. Første område er indendørs i Tribunehallen, hvor vores Krea-værksted slår dørene op for børn og andre kreative sjæle, der har lyst til at udfolde sig lidt i papir & lim. I dag skal vi klippe bObles figurer og Legeheltene logo’er. Det er gratis, og du må tage alt hvad du laver med hjem. Øvrige aktiviteter åbner løbende. Børneaktiviteterne er åbne 3 timer i alt.

12.00

Dagens første LØB

Hestene er klar til at gøre deres aller ypperste i dagens første løb! Nu starter spændingen, og den giver ikke slip igen før vi går hjem!

12.05

Menuerne serveres i Lundens Lounger

Spising med faste pladser serveres nu i Lundens Lounger. Har du købt spisning, be’r vi dig ankomme via VIP entréen fra Traverbanevej 10 eller Café P. Bemærk – spisning i Lundes Lounger kan kun købes i forsalg hér via TicketMaster. Du får lækker mad serveret ved bordet og faste pladser dagen igennem, så det er let at lade sine ting ligge, når man går ud til hegnet for  at opleve løbene helt tæt på.

12.45

Ponytrækning begynder​

Kom ud i den friske luft og prøv en tur i roadcar med Charlottenlund Ponytravklubs søde travskoleponyer! En roadcar er en træningsvogn med plads til to passagerer bag hesten. Turen er ganske gratis, og vi sørger for obligatorisk hjelm. Du må gerne tage billeder! #2920ponytrav

15.30

Dagens Sidste LØB

Dagens sidste løb – Totalisator lukker et kvarter efter løbet, så husk at indløse dine kuponer nu.

16.00

Tak for i dag! Rigtig god lørdag!

Liva Weel synger den velkendte melodi fra Odds 777: ”Gå med i Lunden” og vi siger tak for i dag!

Luk menu
×
×

Kurv