10. marts kl.12.45

SØNDAGSTRAV & LAGERSALG I LUNDEN!

En lidt finere søndag i det grønne for de, der forstår at nyde sådan én!

tid

PROGRAM

Dagens program i klokkeslet - tiderne er vejledende
Vi tager forbehold for løbende ændringer i programmet

11.00

Dørene åbner

Nu kan du komme ind i Lunden og vores søde personale er klar til at tage imod i entréerne. Lagersalget er åbent, og der kan man gøre rigtig mange gode køb! Rundvisningen, der er dagens første aktivitet, starter fra Vinercirklen 5 kvarter før første løb og er anbefalelsesværdig, da den tager dig som gæst med på besøg i staldene. Denne søndag er der GRATIS ADGANG.

11.15

Lagersalg & Loppemarked åbner

Vi byder i dag på lagersalg med Milledeux, SNORK, Homeyness, GoBabyGo & Loudly samt loppemarked med mange private stande. Lagersalg & Loppemarked kan nydes under alle dagens løb. Der kan benyttes forskellige betalingsformer samt hæves kontakter i Informationen hvis man ønsker at gøre et godt køb!

11.30

Rundvisning i staldene med løbstips​

Dagens Rundvisning afgår nu fra Vindercirklen. Du finder Vindercirklen udenfor, foran Dommertårnet, på Publikumspladsen. Rundvisningen tager dig med i staldene, og du får rundvisers bedste løbstips! Pris kr. 50,-

11.45

Information & Totalisator åbner​

Du kan nu gøre de første indsatser i totalisatoren. Det er muligt at spille med for så lidt som 10kr. Man har ikke rigtig været i Lunden, før man har prøvet at tippe en favorit! Totalisatoren tager kun imod kontakter, men der kan hæves og veksles valuta i vores Information, der også gerne hjælper med øvrige spørgsmål.

12.45

Dagens første LØB

Hestene er klar til at gøre deres aller ypperste i dagens første løb! Nu starter spændingen, og den giver ikke slip igen før vi går hjem!

12.50

Menuerne serveres i Lundens Lounger

Spising med faste pladser serveres nu i Lundens Lounger. Har du købt spisning, be’r vi dig ankomme via VIP entréen fra Traverbanevej 10 eller Café P. Bemærk – spisning i Lundes Lounger kan kun købes i forsalg via vores webshop. Du får lækker mad serveret ved bordet og faste pladser dagen igennem, så det er let at lade sine ting ligge, når man går ud til hegnet for  at opleve løbene helt tæt på.

16.00

Dagens Sidste LØB​

Dagens sidste løb – Totalisator lukker et kvarter efter løbet, så husk at indløse dine kuponer nu.

16.15

Tak for i dag!

Liva Weel synger den velkendte melodi fra Odds 777: ”Gå med i Lunden” og vi siger tak for i dag!

Luk menu
×
×

Kurv