12. maj kl.12.45

OPLEV COPENHAGEN CUP & SPIL V75

Internationalt travløb på Danmarks Nationaltravbane!

tid

PROGRAM

Dagens program i klokkeslet - tiderne er vejledende
Vi tager forbehold for løbende ændringer i programmet

10.00

Dørene åbner

Nu kan du komme ind i Lunden og vores søde personale er klar til at tage imod i entréerne, men vi anbefaler at vente med at ankomme til lidt før Rundvisningen, der er dagens første aktivitet, og ellers at vente med ankomst til et kvarter før første løb. Så får du mest ud af dagen.

11.00

Informationen åbner

Her kan du købe program, veksle- og hæve penge, samt spørge om alt. Vi glæder os til at hjælpe dig til en god dag i Lunden!

11.15

Mini Copenhagen Cup

Nu køres dagens første Ponyløb på banen og vi opfordrer til at heppe med! Langt størstedelen af de store travkuske i dag er startet som ponykuske og har fundet vej til de store heste igennem ponysporten, så hér er altså en unik mulighed for at kigge ind i fremtiden.

11.45

Børneaktivitetsområdet åbner

Vores søde Børneværter åbner op i børneområderne. Første område er indendørs i Tribunehallen, hvor vores Krea-værksted slår dørene op for børn og andre kreative sjæle, der har lyst til at udfolde sig lidt i papir & lim. Det er gratis, og du må tage alt hvad du laver med hjem. Øvrige aktiviteter åbner løbende. 

12.00

Grand B & VIP Loungen åbner

Nu er der mulighed for at indtage forudbestilte pladser i både Grand B & vores egen VIP Lounge (Café P). 

12.00

Totalisator-boderne åbner

Du kan nu gøre de første indsatser i totalisatoren. Det er muligt at spille med for så lidt som 10kr. Man har ikke rigtig været i Lunden, før man har prøvet at tippe en favorit! Totalisatoren tager kun imod kontakter, men der kan hæves penge og veksles valuta i vores Information, der også gerne hjælper med øvrige spørgsmål.

12.30

Officiel indvielse

Info tilgår.

12.45

Dagens første LØB

Hestene er klar til at gøre deres aller ypperste i dagens første løb! Nu starter spændingen, og den giver ikke slip igen før vi går hjem!

12.50

Menuerne serveres i Lundens Lounger

Der åbnes for spisning i Lundens VIP Lounge. I anledning af Copenhagen Cup omdannes vores restaurant til en udsøgt buffet af alt det lækreste fra vores eget køkken. Bestilling kun mulig i forsalg via vores webshop. Du får god mad og faste pladser dagen igennem, så det er let at gå ud til hegnet for at opleve løbene helt tæt på.

13.00

Lille Copenhagen Cup

Dagens andet og sidste ponyløb. Se gerne beskrivelse tidligere i programmet.

13.40

Ponytrækning begynder​

Kom ud i den friske luft og prøv en tur i roadcar med Charlottenlund Ponytravklubs søde travskoleponyer! En roadcar er en træningsvogn med plads til to passagerer bag hesten. Turen er ganske gratis, og vi sørger for obligatorisk hjelm. Du må gerne tage billeder! SoMe hashtags: #2920ponytrav #2920trav

16.54

COPENHAGEN CUP

Vi er klar til dagens hovedløb – nu skal spændigen udfries! Hvem vinder Copenhagen Cup 2019?

17.45

Dagens Sidste LØB​

Dagens sidste løb – Totalisator lukker et kvarter efter løbet, så husk at indløse dine kuponer nu.

18.00

Tak for i dag!

Liva Weel synger den velkendte melodi fra Odds 777: ”Gå med i Lunden” og vi siger tak for i dag!

Luk menu
×
×

Kurv