27. okt kl.11.30-17.00

DANSK OPDRÆTNINGSLØB

Årets sidste travklassiker
Publikumskonkurrencen Hesteejer For En Dag

26_optimized

tid

PROGRAM

Dagens program i klokkeslet - tiderne er vejledende
Vi tager forbehold for løbende ændringer i programmet

11.30

Dørene åbner

Nu kan du komme ind i Lunden og vores søde personale er klar til at tage imod i entréerne. Rundvisningen & prøveløbet er dagens første aktivitet. Vi anbefaler at købe det trykte program. Så får du mest ud af dagen.

11.30

Rundvisning i staldene med løbstips​

Dagens Rundvisning afgår nu fra Vindercirklen. Du finder Vindercirklen udenfor, foran Dommertårnet, på Publikumspladsen. Rundvisningen tager dig med i staldene, og du får rundvisers bedste løbstips! Pris kr. 50,-

12.15

Information & Totalisator åbner​

Du kan nu gøre de første indsatser i totalisatoren. Det er muligt at spille med for så lidt som 10kr. Man har ikke rigtig været i Lunden, før man har prøvet at tippe en favorit! Totalisatoren tager kun imod kontakter, men der kan hæves og veksles valuta i vores Information, der også gerne hjælper med øvrige spørgsmål.

13.15

Dagens første LØB

Hestene er klar til at gøre deres aller ypperste i dagens første løb! Nu starter spændingen, og den giver ikke slip igen før vi går hjem!

13.20

Menuerne serveres i Lundens Lounger

Spising med faste pladser serveres nu i Lundens Lounger. Har du købt spisning, be’r vi dig ankomme via VIP entréen fra Traverbanevej 10 eller Café P. Bemærk – spisning i Lundes Lounger kan kun købes i forsalg via TicketMaster. Du får lækker mad serveret ved bordet og faste pladser dagen igennem, så det er let at gå ud til hegnet for at opleve løbene helt tæt på.

14.00

Ponytrækning begynder​

Kom ud i den friske luft og prøv en tur i roadcar med Charlottenlund Ponytravklubs søde travskoleponyer! En roadcar er en træningsvogn med plads til to passagerer bag hesten. Turen er ganske gratis, og vi sørger for obligatorisk hjelm. Du må gerne tage billeder! #2920ponytrav

16.45

Dagens Sidste LØB​

Dagens sidste løb – Totalisator lukker et kvarter efter løbet, så husk at indløse dine kuponer nu.

17.00

Tak for i dag!

Kathy Bødker synger den velkendte melodi fra Odds 777: ”Gå med i Lunden” og vi siger tak for i dag!

Luk menu
×
×

Kurv