25. aug kl.10.00-18.30

DANSK TRAV DERBY 2019

Årets største travløb på Danmarks Nationaltravbane!

forside18

tid

PROGRAM

Dagens program i klokkeslet - tiderne er vejledende
Vi tager forbehold for løbende ændringer i programmet

10.00

Dørene åbner

Nu kan du komme ind i Lunden og vores søde personale er klar til at tage imod i entréerne. Køb gerne Partout Billet til weekenden, da der både er penge at spare og nemmere vej igennem køen. Du finder billetterne hos TicketMaster hér.

10.45

MINI DANSK TRAV DERBY ALIKE

Vi starter dagen med et blik ud i fremtiden! Alle store travkuske i dag startede som ponytravkuske, og netop nu byder vi landets absolut bedste ponytravkuske velkommen i en dyst om æren af at have vundet Dansk Trav Derby Alike 2019! GI’ dem en stor hånd!

11.00

Information åbner

Her kan du hæve kontanter, hente stald-tips og købe merchandise med hjem. Du finder informationen i midten af den store tribune hal.

11.10

LILLE DANSK TRAV DERBY ALIKE

Vi er nået til anden halvdel – de lidt større ponyer – af Dansk Trav Derby Alike 2019. Lad os klappe dem videre til et liv i travsport for denne flotte præstation!

11.45

Børneaktivitetsområdet åbner​

Vores søde Børneværter åbner op i børneområderne. Første område er indendørs i Tribunehallen, hvor vores Krea-værksted slår dørene op for børn og andre kreative sjæle, der har lyst til at udfolde sig lidt i papir & lim. Det er gratis, og du må tage alt hvad du laver med hjem. Øvrige aktiviteter åbner løbende.

12.00

Totalisator åbner

Du kan nu gøre de første indsatser i totalisatoren. Det er muligt at spille med for så lidt som 10kr. Man har ikke rigtig været i Lunden, før man har prøvet at tippe en favorit! Totalisatoren tager kun imod kontakter, men der kan hæves penge og veksles valuta i vores Information, der også gerne hjælper med øvrige spørgsmål.

12.00

Spisestederne åbner i Lunden

Spising i Lundens Lounger, Grand B, Helstegt pattegris på Opløbsterrassen og dagens madboder åbner nu. Har du købt spisning i Loungerne, be’r vi dig ankomme via VIP entréen fra Traverbanevej 10 eller Café P. Bemærk – spisning i Lundes Lounger og på Opløbsterrrassen købes i forsalg via TicketMaster. Du får lækker mad på Lundens bedste pladser, og så er det let at gå ud til hegnet for at opleve løbene helt tæt på.

12.45

Dagens første LØB

Hestene er klar til at gøre deres aller ypperste i dagens første løb! Nu starter spændingen, og den giver ikke slip igen før vi går hjem!

Dansk Trav Derby 2019

Nu skal dagens største opgør stå! Hvem bliver årets hurtigste 4-årige hest 2019?

13:00

Ponyridning for børn

Har du børn med i Lunden vil der være mulighed for ponyridning fra kl. 13:00-15:30

14.40

Kåringen af årets Derbykage

Vinderen af årets Derbykage 2019 bliver fundet af Ditte Julie. Hun er kendt fra den store bagedyst og vil være dommer i konkurrencen. Kunne du tænke dig, at deltage i konkurrencen, så læs mere her. Det er gratis at deltage i konkurrencen og du tilmelder dig via TicketMaster.

18:00

Dagens Sidste LØB​

Dagens sidste løb – Totalisator lukker et kvarter efter løbet, så husk at indløse dine kuponer nu.

18:30

Tak for i dag!

Kathy Bødker synger den velkendte melodi fra Odds 777: ”Gå med i Lunden” og vi siger tak for i dag!

Luk menu
×
×

Kurv