25. aug kl.10.00-17.45

DANSK TRAV DERBY 2019

Årets største hoppeløb på Danmarks Nationaltravbane!

forside18

tid

PROGRAM

Dagens program i klokkeslet - tiderne er vejledende
Vi tager forbehold for løbende ændringer i programmet

10.00

Dørene åbner

Nu kan du komme ind i Lunden og vores søde personale er klar til at tage imod i entréerne. Køb gerne Partout Billet til weekenden, da der både er penge at spare og nemmere vej igennem køen. Du finder billetterne hos TicketMaster hér.

10.50

MINI DANSK TRAV DERBY ALIKE

Vi starter dagen med et blik ud i fremtiden! Alle store travkuske i dag startede som ponytravkuske, og netop nu byder vi landets absolut bedste ponytravkuske velkommen i en dyst om æren af at have vundet Dansk Trav Derby Alike 2019! GI’ dem en stor hånd!

11.00

Information & Totalisator åbner​

Du kan nu gøre de første indsatser i totalisatoren. Det er muligt at spille med for så lidt som 10kr. Man har ikke rigtig været i Lunden, før man har prøvet at tippe en favorit! Totalisatoren tager kun imod kontakter, men der kan hæves penge og veksles valuta i vores Information, der også gerne hjælper med øvrige spørgsmål.

11.10

LILLE DANSK TRAV DERBY ALIKE

Vi er nået til anden halvdel – de lidt større ponyer – af Dansk Trav Derby Alike 2019. Lad os klappe dem videre til et liv i travsport for denne flotte præstation!

11.15

Børneaktivitetsområdet åbner​

Vores søde Børneværter åbner op i børneområderne. Første område er indendørs i Tribunehallen, hvor vores Krea-værksted slår dørene op for børn og andre kreative sjæle, der har lyst til at udfolde sig lidt i papir & lim. Det er gratis, og du må tage alt hvad du laver med hjem. Øvrige aktiviteter åbner løbende.

12.00

Spisestederne åbner i Lunden

Spising i Lundens Lounger, Grand B, Helstegt pattegris på Opløbsterrassen og dagens madboder åbner nu. Har du købt spisning i Loungerne, be’r vi dig ankomme via VIP entréen fra Traverbanevej 10 eller Café P. Bemærk – spisning i Lundes Lounger og på Opløbsterrrassen købes i forsalg via TicketMaster. Du får lækker mad på Lundens bedste pladser, og så er det let at gå ud til hegnet for  at opleve løbene helt tæt på.

12.45

Dagens første LØB

Hestene er klar til at gøre deres aller ypperste i dagens første løb! Nu starter spændingen, og den giver ikke slip igen før vi går hjem!

13.00

Indvielse

Den officielle indvielse af Dansk Trav Derby 2019 med parade, præsentation af Derby kuskene og velkomst ved Lundens direktør.

13.00

Ponytrækning begynder​

Kom ud i den friske luft og prøv en tur i roadcar med Charlottenlund Ponytravklubs søde travskoleponyer! En roadcar er en træningsvogn med plads til to passagerer bag hesten. Turen er ganske gratis, og vi sørger for obligatorisk hjelm. Du må gerne tage billeder! SoMe hashtags: #2920ponytrav #2920trav

Dansk Trav Derby 2019

Nu skal dagens største opgør stå! Hvem bliver årets hurtigste 4-årige hest 2019?

17.37

Dagens Sidste LØB​

Dagens sidste løb – Totalisator lukker et kvarter efter løbet, så husk at indløse dine kuponer nu.

17.45

Tak for i dag!

Kathy Bødker synger den velkendte melodi fra Odds 777: ”Gå med i Lunden” og vi siger tak for i dag!

Luk menu
×
×

Kurv