10. nov kl.11.30-17.00

KoSTER MEMORIAL

Børn i lunden

tid

PROGRAM

Dagens program i klokkeslet - tiderne er vejledende
Vi tager forbehold for løbende ændringer i programmet

11.30

Dørene åbner

Nu kan du komme ind i Lunden og vores søde personale er klar til at tage imod i entréerne. Rundvisningen er dagens første aktivitet sammen med prøveløbet. Vi anbefaler at købe det trykte program i Lunden – så får du mest ud af dagen.

11.45

Rundvisning i staldene med løbstips​

Dagens Rundvisning afgår nu fra Vindercirklen. Du finder Vindercirklen udenfor, foran Dommertårnet, på Publikumspladsen. Rundvisningen tager dig med i staldene, og du får rundvisers bedste løbstips! Pris kr. 50,-

12.15

Information & Totalisator åbner​

Du kan nu gøre de første indsatser i totalisatoren. Det er muligt at spille med for så lidt som 10kr. Man har ikke rigtig været i Lunden, før man har prøvet at tippe en favorit! Totalisatoren tager kun imod kontakter, men der kan hæves og veksles valuta i vores Information, der også gerne hjælper med øvrige spørgsmål.

13.15

Dagens første løb

Hestene er klar til at gøre deres aller ypperste i dagens første løb! Nu starter spændingen, og den giver ikke slip igen før vi går hjem!

14.00

Zoologisk Have på besøg

Zoologisk Have kommer forbi og udstiller et antal mindre dyr, som børn og vokse gives mulighed for at gøre sig bekendte med. Desuden medvirker repræsentanter for Lundens travskole, og derer mulighed for at træffe en af skolens ponyer.

16.45

Dagens sidste løb

Dagens sidste løb – Totalisator lukker et kvarter efter løbet, så husk at indløse dine kuponer nu.

17.00

Tak for i dag!

Kathy Bødker synger den velkendte melodi fra Odds 777: ”Gå med i Lunden” og vi siger tak for i dag!

Luk menu
×
×

Kurv