23. juni kl.12.15

SeND HEKSEN TIL HIMMELS I LUNDEN!

Det er Sankt Hans, og vi har travløb! Start dagen med Ponyløb!

tid

PROGRAM

Dagens program i klokkeslet - tiderne er vejledende
Vi tager forbehold for løbende ændringer i programmet

10.45

Dørene åbner

Nu kan du komme ind i Lunden og vores søde personale er klar til at tage imod i entréerne. .

10.45

Dørene åbner

Nu kan du komme ind i Lunden og vores søde personale er klar til at tage imod i entréerne.

11.00

Rundvisning i staldene med løbstips​

Dagens Rundvisning afgår nu fra Vindercirklen. Du finder Vindercirklen udenfor, foran Dommertårnet, på Publikumspladsen. Rundvisningen tager dig med i staldene, og du får rundvisers bedste løbstips! Pris kr. 50,-

11.15

Information & Totalisator åbner​

Du kan nu gøre de første indsatser i totalisatoren. Det er muligt at spille med for så lidt som 10kr. Man har ikke rigtig været i Lunden, før man har prøvet at tippe en favorit! Totalisatoren tager kun imod kontakter, men der kan hæves og veksles valuta i vores Information, der også gerne hjælper med øvrige spørgsmål.

12.00

Børneaktivitetsområdet åbner​

Nu åbner vores søde Børneværter op i børneområderne. Første område er indendørs i Tribunehallen, hvor vores Krea-værksted slår dørene op for børn og andre kreative sjæle, der har lyst til at udfolde sig lidt i papir & lim. I dag skal vi klippe hekse og bål. Det er gratis, og du må tage alt hvad du laver med hjem. Øvrige aktiviteter åbner løbende. Børneaktiviteterne er åbne 3 timer i alt.

12.15

Dagens første LØB

Hestene er klar til at gøre deres aller ypperste i dagens første løb! Nu starter spændingen, og den giver ikke slip igen før vi går hjem!

12.20

Menuerne serveres i Lundens Lounger

Spising med faste pladser serveres nu i Lundens Lounger. Har du købt spisning, be’r vi dig ankomme via VIP entréen fra Traverbanevej 10 eller Café P. Bemærk – spisning i Lundes Lounger kan kun købes i forsalg via vores webshop. Du får lækker mad serveret ved bordet og faste pladser dagen igennem, så det er let at lade sine ting ligge, når man går ud til hegnet for  at opleve løbene helt tæt på.

12.49

Ponyløbet ''Hekseræs''

Vores dygtige ponykuske skal vise, hvad de kan! Ponytrav køres på samme vilkår som løb med de store heste, dog kan der ikke spilles på børn. Ponyerne kvalificerer sig løbende til at deltage i ponyligaerne, ligesom man kender det fra hestesporten.. Du må meget gerne tage billeder og klappe højt af travsportens ungdom! #2920ponytrav

15.49

Dagens Sidste LØB

I dag får ponyerne æren af at lukke løbsdagen og står dermed for sidste løb. Klap dem godt i mål! Vores unge kuske er i alderen fra 8 år, og travsportens fremtid. Langt de fleste af de største travkuske i dag startede i ponysporten.

16.00

Tak for i dag! Rigtig god Sankt Hans aften!

Kathy Bødker synger den velkendte melodi fra Odds 777: ”Gå med i Lunden” og vi siger tak for i dag!

Luk menu
×
×

Kurv