8. november 2020 kl. 11.30

Islandsk dag og søndagstrav

Vi præsenterer islandske heste og et spændende islandsk univers med boder, inspiration, konkurrencer og smagsprøver på specialiteter. Der er gratis trækture på den islandske hest til både voksne og børn.

tid

PROGRAM

Dagens program i klokkeslet
med forbehold for ændringer.

11.00

Dørene åbner

11.15 – 16.00

Islandsk zone

Islandske heste, trækture for både voksne og børn og islandske boder. Inden hvert travløb fremfører islandske heste en gangart. 

11.55 – 12.15

20 minutters opvisning

Den Islandske Hest

12.25

Velkommen

Den islandske ambassadør og Charlottenlund Travbanes direktør byder velkommen til travløbet og Islandsk Zone 

12.45

Dagens første løb starter

Hestene er klar til at gøre deres aller ypperste i dagens første løb! Nu starter spændingen, og den giver ikke slip igen før vi går hjem!

16.00

Se den islandske hest løbe stærkt

kan den mon overvinde en travhest?

Charlottenlund Travbane glæder sig til i samarbejde med Ordrupdal Rideklub at præsentere islandske heste og et spændende islandsk univers i forbindelse med søndagstravløbene den 29. marts fra 11.15 – ca. 16.00 Den islandske ambassadør og Charlottenlund Travbanes direktør byder velkommen til en dag fyldt med spænding og information. Glæd jer til at se de to hestesportsgrene møde hinanden og bliv præsenteret for en opvisning med den islandske hest og dens 5 gangarter, hvor flyvende pas og tølt er helt unikke, og se den islandske hest løbe på travbanen - kan den mon overvinde en travhest? Det vil være muligt at prøve en tur på en islandsk hest - både for børn og voksne samt at stille spørgsmål om den meget populære hesterace. Udover opvisninger og andre spændende indslag vil der være en ”Islands-zone”, hvor du bliver præsenteret for et interessant islandsk univers med boder, i hvilke du kan se og købe islandske varer, og der vil være smagsprøver på helt særlige islandske specialiteter. Desuden vil der være konkurrencer, hvor du b.la. kan vinde en rejse til Island. Der bliver opvisning både før og efter travløbene. Du bliver præsenteret for de 5 gangarter, får interessant viden om Island og dets heste, og endelig vil vi vise hvor hurtigt den islandske hest kan løbe på travbanen, og om den kan besejre en travhest? På dagen er det som altid muligt at købe mad og drikkevarer, og der er tilskuerpladser både ude og inde. Har du lyst til et større indblik i travsporten og blive beriget med gode tips om løbene, er du velkommen til at deltage i rundvisningen til staldområdet kl. 11.30 – 12.15. Tilmelding er ikke nødvendig.  Glæd dig til en dag hvor de to hestesportsgrene møder hinanden, og hvor vi bliver endnu klogere på Island og landets enestående facetter.