08. aug kl.14.45-20.30

Kom og FEjr fyraften i lunden

Travløb på en Torsdag - Næsten som i gamle dage!

14_optimized

Dagens Rundvisning afgår nu fra Vindercirklen. Du finder Vindercirklen udenfor, foran Dommertårnet, på Publikumspladsen. Rundvisningen tager dig med i staldene, og du får rundvisers bedste løbstips! Pris kr. 50,-

tid

PROGRAM

Dagens program i klokkeslet
Vi tager forbehold for løbende ændringer i programmet

14.45

Dørene åbner

Nu kan du komme ind i Lunden og vores søde personale er klar til at tage imod i entréerne. Dagens første aktivitet er rundvisning & prøveløb – se dagsprogrammet for nærmere info. Billetter i forsalg via TicketMaster.

15.30

Rundvisning i staldene med løbstips​

16.00

Information & Totalisator åbner​

Du kan nu gøre de første indsatser i totalisatoren. Det er muligt at spille med for så lidt som 10kr. Man har ikke rigtig været i Lunden, før man har prøvet at tippe en favorit! Totalisatoren tager kun imod kontakter, men der kan hæves og veksles valuta i vores Information, der også gerne hjælper med øvrige spørgsmål.

17.00

Dagens første LØB

Hestene er klar til at gøre deres aller ypperste i dagens første løb! Nu starter spændingen, og den giver ikke slip igen før vi går hjem!

17.10

Menuerne serveres i Lundens Lounger

Spising med faste pladser serveres nu i Lundens Lounger. Har du købt spisning, be’r vi dig ankomme via VIP entréen fra Traverbanevej 10 eller Café P. Bemærk – spisning i Lundes Lounger kan kun købes i forsalg hér via TicketMasterDu får lækker mad serveret ved bordet og faste pladser dagen igennem, så det er let at gå ud til hegnet for at opleve løbene helt tæt på.

20.30

Dagens Sidste LØB

Dagens sidste løb – Totalisator lukker et kvarter efter løbet, så husk at indløse dine kuponer nu.

20.45

Tak for i aften!

Kathy Bødker synger den velkendte melodi fra Odds 777: ”Gå med i Lunden” og vi siger tak for i dag!

Luk menu
×
×

Kurv