FÅ EN HELT SPECIEL OPLEVELSE I LUNDEN MED VORES VIP ARRANGEMENTER

I forbindelse med de fleste af vores løbsdage er det muligt at tilkøbe et VIP arrangement, som indeholder entré, program, rundvisning i staldene, staldtips, en lækker 2-retters menu samt øl, vand & vin i vores VIP lounge med en skøn udsigt udover banen. Prisen er 595,- kroner pr. person.

VIP løsningen er oplagt for personer, der ønsker en oplevelse udover det sædvanlige. Her er det ikke blot travløbet, der står i hovedsædet – men også luksuriøs forkælelse og fuld forplejning under hele løbet. VIP arrangementet gør det muligt at opleve travbanen på en ny måde, da du i den hyggeligt indrettede VIP lounge kan nyde synet af den historiske travbane og spise dig mæt i en lækker 2-retters menu, hvortil vin, øl og vand også hører med. Forinden vil det desuden være muligt at få en rundvisning i staldene og modtage staldtips. 

Skal du underholde forretningsforbindelser, medarbejdere eller private gæster, er en VIP løsning uden tvivl det helt rigtige valg for dig. Vi tilpasser altid arrangementet efter dine behov. Kontakt os på mail info@eventilunden.dk – og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Luk menu
×
×

Kurv