Travskole i København

GÅ TIL EN ANDERLEDES FRITIDSSPORT

Den 1. februar 2017 åbnede Lunden stalddørene til en helt ny travskole. Her kan du lære alt om sulkytrav og hestens pleje.’

Vi tilbyder undervisning i at køre trav hvor man går på et fast hold enten mandag eller onsdag, samt fælles alle lørdage.  

Vi underviser både teoretisk og praktisk, og for at opnå licens (kørekort til hest) skal man op til en prøve i begge dele. Vi hjælper med at blive klar til licensprøven og praktiske forhold omkring at gå op til prøven.

Det er tilladt at køre ponytrav fra barnets fyldte 8 år til og med 25 år. Dog kan unge fra 16 år tage licens til hest, hvorfor mange stopper med pony før de falder for aldersgrænsen. Vi anbefaler at man venter et par år ud over de 16 år med at tage licens til hest, da en hest kræver en god fysisk styrke i løb og det kan være en stor mundfuld at køre løb imod voksne kuske som 16-årig, ligesom at det ikke er tilladt fortsat at køre pony, når man har kørt sit første løb med hest. Dog tilbyder vi gerne en individuel vurdering, så barnet får den bedst mulige oplevelse.

Det er som elev muligt at have egen travhest i travskolens stalde til en fordelagtig pris, ligesom at vores elever kan låne et Sæsonkort til Lunden og tage mor eller far med ind for at se travløb – og måske lære lidt fif til selv at køre bedre.

Kom og bliv en del af travfamilien. Oplev den fantastiske stemning og det tætte sammenhold i staldene.

Lundens travskole er åben for børn fra 8 år. Vi tager både imod begyndere og allerede hestekyndige elever, baseret på en prøvegang med optagelsessamtale.

Hvis du vil høre mere om Lundens travskole, skal du blot kontakte os på:

T. 88811201
M: info@travbanen.dk