Luna Brodda

DKK 1.000,00

Pengemaskinen Luna Brodda ny anpartshest i Lunden

 

Med udsøgt fornøjelse udbyder Lunden nu  pengemaskinen Luna Brodda til salg i 450 anparter a’ engangsløbet 1.000 kroner.

Fireårs hoppen Luna Brodda debuterede 25. november 2018. Hun har startet i 17 løb og aldrig været udenfor pengene. Det er blevet til fire sejre og fire andenpladser, med præmier for over 200.000 kroner.

Hun er tilmeldt det svenske derby til september og også det svenske Breeder’s Crown som svensk opdrættet.

Vi er stolte og så lidt rørt over at have købt en hest med den motor, og der skal lyde en stor tak til sælgeren Peter Wilhelmsen.

Men Peter hvorfor sælger du det guldæg til os. Det skrev vi i en e-mail til Peter Wilhelmsen.

“Jeg skal med familien til Singapore fra 1 marts og bo det næste år da vi skal åbne et større kontor i Asien med base fra Singapore. Derfor kommer jeg ikke til at opleve hende i løbet af året.

“Jeg ønsker at støtte det fantastiske Lunden’s anpart’s projekt med en rigtig hest,, så jeg håber meget alle får gavn af hende i det næste år. Det glæder mig Ken Ecce skal træne hende. Jeg har selv købt en del anparter i hende for mit salg, fordi jeg tror på hende., siger Peter Wilhelmsen.

Hver gang Luna Brodda vinder præmier, trækker vi lod om præmierne i portioner a’ 1.000 kroner. Projektet udløber 31. december i år, hvorefter Luna Brodda sættes til salg.  Pengene ved salget udtrækkes som i præmierne ved løbene.

Go on Luna Brodda

Ikke på lager

Kategori: